Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Under A Gray Veil Of Fumes



Αρκετά δραστήρια υπήρξε η ελληνική heavy -κι όχι μόνο, σκηνή, το φετινό καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν, αυτό θα συνεχίσει να υφίσταται και το ερχόμενο φθινόπωρο καθώς, πολλές είναι οι εγχώριες μπάντες που έχουν διάφορα καλούδια στα σκαριά. Εν αναμονή περισσότερων επίσημων ανακοινώσεων, ας θυμηθούμε κάποια, ήδη επίσημα ανακοινωθέντα, νέα, που θαρρώ, πως ενδιαφέρουν αρκετό κόσμο.

Στις 3 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Praise The Fuzz Festival. Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα στην ίδια τοποθεσία με τις προηγούμενες, δηλαδή στο Πευκοδάσος του Σχοινιά, δίπλα στην παραλία και η όλη φάση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, αλλά όπως προτείνουν και τα παιδιά που το στήνουν όλο αυτό, καλό θα ήταν να είστε εκεί όσο το δυνατόν νωρίτερα. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία, τις μπάντες, αλλά και το όλο σκηνικό, απλά κάντε ένα κλικ εδώ.

Οι πολύ καλοί 1000mods, που προέρχονται από το Χιλιομόδι Κορινθίας, ετοιμάζουν εδώ και καιρό το ντεμπούτο full length δίσκο τους και μάλιστα, σε αυτό έχουν την πολύτιμη βοήθεια του Billy Anderson -ενός ανθρώπου που έχει επιμεληθεί δίσκους θρυλικών συγκροτημάτων όπως Sleep, Om, Melvins, Neurosis κ.α.. Όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε από τη μπάντα, το Super Van Vacation, θα κυκλοφορήσει στα τέλη του ερχόμενου Σεπτέμβρη και ειδικότερα, ήδη προγραμματίζεται για τις 29/9, κάπου στην Αθήνα, το Release Party για το άλμπουμ, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Αναμένουμε λοιπόν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ήδη προγραμματισμένο πρώτο τους Ευρωπαϊκό tour, που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και μια εμφάνιση στο αρκετά φημισμένο Up In Smoke φεστιβάλ, που φέτος θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά στην Γερμανία και θα φιλοξενήσει μπάντες όπως οι My Sleeping Karma, Samsara Blues Experiment, κ.α.. Πάντα τέτοια!

Τέλος, οι Αθηναίοι Lucky Funeral, μετά την προ ολίγων μηνών κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους, The Dirty History Of Mankind, που δίκαια έτυχε θερμής υποδοχής, αλλά και ύστερα από μια περίοδο με πολλά lives, επέλεξαν αντί να ξεκουραστούν, όπως ίσως ήταν το φυσιολογικό, να κυκλοφορήσουν ένα ακόμη split δισκάκι, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τους Πολωνούς Vagitarians, το οποίο, αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο Σεπτέμβρη. Κλείνοντας, δεν θα μπορούσα να μην ευχηθώ στην μπάντα για τα γενέθλια της, μιας και πριν λίγες μέρες συμπλήρωσαν 4 χρονιά ζωής. Ειλικρινά, ότι καλύτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου