Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Hosoi Bros - Wine Witch


Απ' το Μέμφις του Τενεσί μας έρχονται οι Hosoi Bros, οι οποίοι αν και δημιουργήθηκαν μόλις το 2010, έχουν ήδη προλάβει να μοιραστούν την σκηνή με μπάντες όπως οι Red Fang, The Sword και Skeletonwitch. Άλλωστε, οι Severin Allgood (φωνή/κιθάρες), Drewbie Crenshaw (μπάσο), Shawn Apple (κιθάρες/φωνητικά) και Jimmy James Blasingame (ντραμς), οι οποίοι απαρτίζουν τούτη την πολλά υποσχόμενη νεότευκτη μπάντα, δεν είναι νεούδια στο χώρο, μιας και όλοι τους έχουν παίξει κατά καιρούς σε διάφορες μπάντες της τοπικής τους σκηνής.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά, ένα 7" Single υπό τον τίτλο Wine Witch, το οποίο εκτός του ομώνυμου κομματιού, περιέχει ακόμη ένα τραγούδι με τίτλο: Yellow Fever. Η συνολική διάρκεια της παρθενικής κυκλοφορίας των Hosoi Bros, που διακρίνεται και για την εξαιρετική της παραγωγή εκτός όλων των άλλων, ξεπερνά μετά βίας τα πέντε λεπτά, ενώ από τους στίχους και των δύο κομματιών γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η μπάντα διαθέτει γενναίες ποσότητες χιούμορ, τις οποίες, μοιράζεται απλόχερα μαζί μας στο video clip για το Wine Witch.

Η μπάντα μοιάζει να μην παίρνει και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό της, τουλάχιστον όσον αφορά την αισθητική της, αλλά αυτό αλλάζει όταν η μουσική της παίρνει τον λόγο, μιας και οι δύο συνθέσεις της -οι οποίες καθόλη την διάρκεια τους κινούνται σε up tempo ρυθμούς- αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, ότι όλοι τους είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχοι μουσικοί. Τόσο το Wine Witch, όσο και το Yellow Fever, είναι εξαιρετικά δυναμικά κι άκρως διασκεδαστικά κομμάτια, ενώ ξεχειλίζουν από ενέργεια. Αυτό, μάλλον οφείλεται στις ευδιάκριτες κι άκρως κολακευτικές για αυτά, punk επιρροές τους, οι οποίες, συνδυάζονται άψογα με το southern ταμπεραμέντο τους.

Όπως ίσως υποψιάζεστε, οι ανερχόμενοι -και.. χαβαλέδες- Hosoi Bros μας έδωσαν μια καλή πρώτη γεύση του τι θα πρέπει να περιμένουμε από αυτούς στο -όχι και τόσο μακρινό θέλω να πιστεύω- μέλλον, ενώ τολμώ να πω, πως ανυπομονώ για κάποια ολοκληρωμένη δουλειά από αυτούς, μιας και δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να κρύψω, πως εντυπωσιάστηκα από το μικρής διάρκειας, αλλά τεράστιας δυναμικής, ντεμπούτο τους. Απολαύστε υπεύθυνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου