Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Aughost


Για ακόμη μια φορά ο Αύγουστος θυμίζει μήνα-φάντασμα στην Χώρα του Μακάρι, στην οποία μας έλαχε να κατοικούμε, καθώς παρά τα όσα τραγελαφικά κι αρκούντως περίεργα συμβαίνουν τριγύρω, η ρουτίνα της καθημερινότητας συνεχίζει απτόητη την πορεία της, ενώ τα περίφημα "μπάνια του λαού", που συνήθως λάμβαναν χώρα τούτη την εποχή, μάλλον θα πρέπει να μετονομαστούν σε "όνειρο απατηλό", καθώς για πολλούς φέτος, αν όχι για τους περισσότερους, οι διακοπές δεν θα περιλαμβάνουν βουτιές, αλλά μονάχα μικρές νησίδες ευδαιμονίας.

Δυστυχώς, ο εν λόγω μήνας, δεν προβλέπεται να μας προσφέρει πολλές ηχητικές συγκινήσεις ή τουλάχιστον, προσωπικά, δεν αναμένω να υπάρξει κάποια κυκλοφορία, που θα με συναρπάσει. Βέβαια, δεν μπορώ και δεν είμαι απόλυτος σε αυτό, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές, που μου ήρθε από εκεί, που δεν το περίμενα, αλλά στα κιτάπια μου, το ερχόμενο Φθινόπωρο είναι αυτό, που προς το παρόν, έχει εξόχως έντονη παρουσία, καθώς τότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν κάποιοι από τους δίσκους, που καιρό τώρα, με ιδιαίτερη αγωνία, θέλω να ακούσω.

Μεταξύ αυτών, είναι ο τέταρτος αν θυμάμαι καλά, full length δίσκος των αγαπημένων μου My Sleeping Karma, ο οποίος προβλέπεται να κυκλοφορήσει στις 28 του ερχόμενου Σεπτέμβρη υπό τον τίτλο "Soma", ενώ μια ακόμη αγαπημένη μου μπάντα, οι My Dying Bride, πρόκειται να κυκλοφορήσουν την νέα τους full length δουλειά, "A Map of all our Failures", στις 15 του ερχόμενου Οκτώβρη. Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτές οι δυο, οι κυκλοφορίες για τις οποίες ανυπομονώ, καθώς το ίδιο ισχύει για τουλάχιστον τέσσερις, ακόμη κυκλοφορίες.

Καταρχάς, η αναμονή για το πρώτο full length δίσκο των "δικών μας" Lizardia έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αλλά νομίζω, πως στα τέλη του έτους θα έχει ικανοποιηθεί, ενώ το ίδιο ισχύει και για το σχεδόν καταραμένο She Said των μεγάλων Colour Haze, το οποίο αν όλα πάνε καλά, θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του Οκτώβρη. Τέλος, ο νέος δίσκος των λατρεμένων μου Neurosis, πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2012, ενώ το δεύτερο μέρος του άλμπουμ, ORO, των Ufomammut, συμπληρώνει την λίστα με τα ακούσματα, που έντονα, προσμένω.

Τέλος, ειλικρινά προσμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία, τις όποιες ηχητικές εκπλήξεις μπορεί να προκύψουν τούτο τον μήνα, που τώρα διανύουμε, αλλά και τα κείμενα ενός καλού φίλου, που προβλέπεται να κάνουν την εμφάνιση τους, σε τούτη τη μικρή διαδικτυακή γωνιά, κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το αν αυτά θα αποτελέσουν μια θερινή συνεργασία και μόνο ή αν θα καθιερωθούν ως μια ξεχωριστή ενότητα της Phantasmagoria, θα το δείξει ο καιρός. Όσον αφορά το περιεχόμενο τους, θα ήθελα να το κρατήσω μυστικό προς το παρόν, αν και θα είναι σίγουρα, ηχητικό. Προς το παρόν, σας εύχομαι καλές βουτιές και.. καλή δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου