Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Madleaf & Fjodor

 
Μadleaf ζητούν τραγουδιστή με δυνατότητα καθαρών φωνητικών άλλα και με γρέζι. Ενδεικτικές επιρροές αναφοράς : Soundgarden, Pearl Jam, Alice In Chains, Queens Of The Stone Age κλπ. Υπάρχει έτοιμο υλικό για το δεύτερο album της μπάντας, αν και κάθε δημιουργική πρόταση είναι επιθυμητή. Κομμάτια απ το πρώτο album της μπάντας μπορείτε να ακούσετε εδώ :
 
 
 
 
 
Ζητάμε άτομο το οποίο θα γουστάρει τη φάση, θα έχει όρεξη για δουλειά (τουλάχιστον μια πρόβα την εβδομάδα). Aν υπάρχει ηχογραφημένο υλικό η video, καλοδεχούμενο.
Επικοινωνία στο email : madleaf@gmail.com

Madleaf: Facebook


Οι Fjodor, μια instrumental psych rock μπάντα από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, πρόκειται να βγουν σε περιοδεία τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και στα πλαίσια αυτής, σκοπεύουν να επισκεφθούν και την Ελλάδα. Έχουν ήδη κλείσει ένα venue για τις 19 του μήνα στην Θεσσαλονίκη και ψάχνουν βοήθεια για να κλείσουν ακόμη δυο shows στη Λάρισα (18/9) και στην Αθήνα (17/9). Οπότε, αν κάποιος έχει την όρεξη ή/και την δυνατότητα να βοηθήσει την μπάντα, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί της στις παρακάτω διευθύνσεις email: Aljoša Reljić - fjodorband[at]gmail[dot]com ή/και Katarina Senjić - ksenjic[at]gmail[dot]com.

Fjodor: Facebook
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου