Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Mount Hush - Low And Behold!

 
Οι Γερμανοί Mount Hush σχηματίστηκαν πριν από λίγο καιρό κάπου στις Βαυαρικές Άλπεις και πρόσφατα κυκλοφόρησαν την παρθενική δουλειά τους, που φέρει τον τίτλο Low And Behold! κι έχει την μορφή Ep, μιας και περιέχει μόλις τέσσερα κομμάτια συνολικής διάρκειας 23 λεπτών.
 
Το εν λόγω άκουσμα διακρίνεται για την ηχητική του θέρμη, που είναι απόρροια της μεστής παραγωγής του και ξεχωρίζει για την πλούσια μουσική ποικιλία του, η οποία οφείλεται στην ατίθαση έμπνευση των Mount Hush, που καθιστά άκρως απολαυστικό το Low And Behold!.
 
Η κιθάρα πότε σκαρώνει μεθυστικές fuzz μελωδίες κι εκρηκτικά riffs σε ξέφρενο blues μοτίβο και πότε υφαίνει hard rock αισθητικής solos και παραμυθένια leads, που μαρτυρούν την stoner υφή του Low And Behold! κι αναδεικνύουν συνάμα το ισχυρό desert τσαγανό των Mount Hush.
 
Τα παθιασμένα φωνητικά των Mount Hush άλλοτε φέρουν vintage αρώματα στην γεμάτη γρέζι χροιά τους κι άλλοτε έχουν κρυστάλλινη υφή, απογειώνοντας έτσι την blues rock ψυχεδέλεια του Low and Behold!, το οποίο χρωστά στα εξόχως δυναμικά ντραμς το retro αύρας groove του.
 
Ο ισχνός τόνος rock νοσταλγίας, που διαπερνά το σαγηνευτικό Low And Behold! μαρτυρά την αγάπη των δημιουργών του για heavy ήχους αλλοτινών μουσικών εποχών και συνάμα τονίζει το συνθετικό ταλέντο των Mount Hush, αφήνοντας έτσι πολλές υποσχέσεις για το μέλλον τους.
 
Εν ολίγοις, το γοητευτικό Low And Behold! χάρη στην αρκούντως heavy και γλυκόπικρη blues rock ψυχεδέλεια τους μας γεμίζει με προσδοκίες για τους άκρως ελπιδοφόρους Mount Hush και μας χαρίζει συγχρόνως έντονες στιγμές desert μαγείας κι αχνής stoner απόλαυσης. Έξοχο.
 
Mount Hush: Bandcamp / Facebook
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου